• #
  • #

MAGYAR KERT 2018

Rekord látogatottsággal zárult
a 2018-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Minden idők leglátogatottabb AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállítását zárta a HUNGEXPO 2018-ban. A január 27-én véget ért kiállítási csokor 40 000 négyzetméterén résztvevő 350 kiállítója 46 500 látogatót vonzott. A kiállítási csokor részeként ezúttal is megrendezésre került a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

Folyamatosan növekvő beruházások és egyre gyorsuló technikai fejlődés. Ez jellemzi a magyar mezőgazdaságot, és ez az optimizmus tükröződött vissza a most befejeződött kiállításon is, ahol a hazai és a külföldi gyártók 40 ezer négyzetméteren mutatták be újdonságaikat. A kiállítók és a látogatók számának emelkedése miatt idén egy csaknem 3000 négyzetméteres sátorral is bővült a fedett kiállítói terület. Nagy siker volt a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége tagjainak csaknem 2500 négyzetmétert elfoglaló, közös bemutatója.

A kiállítók között végzett első gyors felmérés alapján elmondható, hogy az idei kiállításon az elmúlt évekénél is jóval több üzlet köttetett.

Bővebben: ITT


Nagy az érdeklődés a kiállítás iránt - nagy a forgalom is!

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításokra az első két nap alatt már közel 20.000 látogató volt kíváncsi. Az óriási érdeklődésnek köszönhetően elég nagy a forgalom a Vásárközpont körül, ezért javasoljuk, hogy lehetőleg ne gépkocsival közelítsék meg a rendezvényt. A budapesti pályaudvarokról metróval és a Pillangó utcától gyalog, vagy az Örs vezér térről a 10-es busszal kényelmesebb és gyorsabb a közlekedés. Amennyiben mégis gépkocsival érkeznek, kérjük készüljenek fel a torlódásra, a hosszabb várakozási időre. Türelmüket ezúton is köszönjük.

Várjuk Önöket szeretettel!

            

 

Várja az AGROmashEXPO, AgrárgépShow és a Magyar Kert kiállítás a látogatókat!

Január 24-én nyitotta meg kapuit a 2018-as AGROmashEXPO, AgrárgépShow és vele egy időben a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállítás. Az agrárium legrangosabb és legnagyobb szakmai eseménye 40.000 négyzetméteren, 350 kiállítóval, a legkorszerűbb gépekkel, input és logisztikai termékekkel, szolgáltatásokkal várják a gazdákat

Az agráripari kiállítást Dr. Fazekas Sándor Főldművelésügyi miniszter nyitotta meg, beszédében elmondta, a mezőgazdaság   korszakváltás előtt áll, mivel a digitalizálás rendkívüli módon terjed ebben az ágazatban is. Ezért van nagy jelentősége, hogy
a magyar mezőgazdaság beruházásra és gépvásárlásra a múlt évben mintegy 340 milliárd forintot fordított, ami mintegy 20 százalékkal magasabb érték  az előző évinél - közölte. 

A miniszter szerint a digitalizálás hatásainak teljességét ma még szinte lehetetlen felmérni, de azzal lehet és kell számolni, hogy a termelési technológiákat és folyamatokat, a vezetői döntéshozatalt és a termékpályák működését jelentősen átalakítja. Úgy vélte, a precíziós mezőgazdasági technológia használata Magyarországon még nem általánosan elterjedt, de az utóbbi két-három évben alkalmazásának folyamata felgyorsult.

Az AgromashEXPO, AgrárgépShow 4 napon át várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

 

A parkok, kertek fenntartásának gépeit, eszközeit bemutató MAGYAR KERT szakkiállítás 2018-ban január 24-27. között várja a kiállítókat újdonságaik és termékkínálatuk bemutatására.

 

A park- és kertfenntartók, -művelők és műveltetők egyetlen hazai szakkiállítására invitáljuk vállalkozását, hozza el legújabb termékeit, technológiáit a 2018-as tavaszi szezon indulása előtt!
A MAGYAR KERT társkiállításai ezúttal is a szőlőművelés és borkészítés háttér technológiáját felvonultató SZŐLÉSZET és PINCÉSZET, valamint a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow lesz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

AMIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI

  • 45.000 potenciális vásárló, szakember - 12% elsősorban a Magyar Kert kiállítás iránt érdeklődik,
  • A látogatók 61%-a döntéshozó saját gazdaságában, további 31% pedig befolyással bír a céges döntéseknél.
  • A regisztrált látogatók 13%-a kertépítéssel, kertfenntartással, hobbikertészettel foglalkozik

2017 január 28-án minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta a Hungexpo. Az ország és a kelet-közép-európai térség legjelentősebb agrárkiállítását 45.000 látogató kereste fel. A 350 kiállító (köztük 36 külföldről érkezett) a Vásárközpont teljes területét elfoglalta: 9 pavilonban és a hozzájuk tartozó szabadterületen, összesen csaknem 40 ezer négyzetméteren mutatta be gépeit, fejlesztéseit.

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2018 kiállítások ismét teltházzal várják majd a látogatókat, így a Magyar Kert kiállítás helyszíne ismét a 17-es pavilon lesz.

+1 AJÁNLAT A TAVASZI SZEZONRA: CONSTRUMA KERT

A kertkultúra az otthonteremtés, otthontervezés szerves része, ezért külön betétkiállításként már ez a témakör is a tavaszi CONSTRUMA (2017. április 5-9.) csokor része. Itt kerül megrendezésre a MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show, mellette pedig a kerttervezéshez, kertépítéshez szükséges termékeket gyártó, forgalmazó cégek jelennek meg. A CONSTRUMA csokor 2016-ban 54.000 látogatót vonzott.

Amennyiben a MAGYAR KERT és a CONSTRUMA KERT kiállításon is részt kíván venni, úgy további 10-10% kedvezményt adunk mindkét kiállításnál az aktuális helydíjból.

Amennyiben további információra van szüksége a döntéshez, készséggel állunk rendelkezésére! Érdeklődés esetén keresse Lovasi Enikő értékesítési managert (Tel: 263-6195, e-mail: lovasi.eniko@hungexpo.hu)

Legyen Ön is részese az ágazat szezonnyitó fórumának!

Jelentkezési garnitúra IDE KATTINTVA elérhető.